0879 94 99 66
info@hotel-aspavila.com
Резервирай сега
Термо процедури за ценители: къде в България се намира единственият открит басейн с температура от 39 градуса?

Удоволствието да се насладиш на топла минерална вода на открито през студените месеци е нещо незабравимо. Много хора обаче нямат възможност да му се отдадат, защото смятат, че не могат да намерят място с достатъчно топла вода.

Ние открихме за вас хотел “Аспа вила”, който тази година спечели наградата за най-топъл открит басейн в България. Това не е всичко! В непосредствена близост до басейна се намира джакузи, което поддържа над 40 градуса. В него можете да се насладите на релаксиращ воден масаж докато си почивате с питие в ръка, дори и в най-ледените дни.

Хотелът се намира в сгушеното между три красиви планини – Пирин, Рила и Родопи село Баня. Мястото е заселено за първи път от траките, а историческите данни свидетелстват, че от лековитите му минерални извори са се възползвали още древните римляни. Село Баня е разположено само на 5 км от Банско и дава възможност за релаксираща почивка в близост до най-развития ски курорт на Балканите.

Минералната вода в хотел “Аспа вила” е достъпна за гостите дори и в техните стаи. Тя е подходяща както за пиене, така и за различни лечебни процедури.

Чудесните й свойства се използват за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, благоприятна е също  за следоперативна профилактика на стари травми – счупвания на кости, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, ишиас, ломбаго, дископатия, гръбначни възпаления и счупвания, хронични  заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, черния дроб, стомаха и кожни болести – акне, псориазис, възпаления на дихателните пътища, неврози, както и хронични натравяния с някои тежки метали.

Специално за дамите са предвидени и Термо процедурите в хотела, които ще направят вашата почивка още по-пълноценна. Можете да се възползвате от различни антицелулитни масажи, както и такива против стрес и стареене. В“Аспа вила” можете да се възползвате и от рядко срещания мокър масаж с минерална вода Султан Хамам.

Източник: http://dama.bg/article/spa-za-ceniteli-kade-v-balgariya-se-namira-edinstveniyat-otkrit-baseyn-s-temperatura-ot-39-gradusa/8315/

Comments are closed.